√ Butik og webshop    √ Solid brancheerfaring √ Fri fragt ved køb for 500,-    √ Sikkerhed i købet

0

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser og Privatlivspolitik

GENERELLE OPLYSNINGER

Følgende handelsbetingelser vedrører salg og tilbud af produkter på hjemmesiden www.zhengqi.selz.com, som ejes og drives af:

Zheng Qi IVS

CVR Nr.: 35815287

Vardevej 95 6880 Tarm

Info@zhengqiklinik.dk


40 48 01 87

 

PRISER 

Hos Zhengqi.selz.com tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

Zhengqishop.com modtager betaling med, mobilpay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. ikke moms, det vi er ikke momsregistreret. Det bliver vi først når vi har opnår 50.000 kr. af varer salg i år. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Er I en offentlige virksomhed jeres ordre skal sendes direkte til os via mail, oplys venligst EAN-nummer.For yderligere information kontakt: Info@zhengqiklinik.dk

 

LEVERING

Zhengqishop.com tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14:00, den efterfølgende hverdag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog undtaget varer der har en længere leveringstid jf. produktsiden her på Zhengqishop.com. Vi vil beregne fragtpris, når ordren er placeret, der vil blive pålagt dig fragtomkostninger. Du vil have mulighed for at annullere din ordre på dette stadie af bestillingsprocessen.

 

REKLAMATIONSRET

I tilfælde af at varen evt. er beskadiget ved modtagelsen, så kontakt os hurtigst muligt via Info@zhengqiklinik.dk for nærmere information om, hvorledes du skal forholde dig. Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. På erhvervskøb er der ingen reklamationsret. Zheng Qi IVS vil dække returneringsomkostninger ved en reklamation i form af en returlabel som bliver sendt til din emailadresse. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse.

HVOR DÆKKER REKLAMATIONSRETTEN IKKE Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen fx skyldes slitage, ukorrekt brug (fx i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (fx lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt). I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne i forbindelse med undersøgelse af produktet samt en eventuel reparation.



UNDERSØGELSESGEBYR

I forbindelse med undersøgelse af dit produkt har Zheng Qi IVS, ret til at opkræve et undersøgelsesgebyr, såfremt fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten (jf. ovenstående). Størrelsen af gebyret afhænger af hvilket produkt, der er tale om. Undersøgelsesgebyr er på 500 kr. eller dog maksimalt hvad varen kostede fra ny.


REFUSION

Hvis der er tale om refusion, vil det aftalte beløb overføres til det kreditkort du brugte ved købet.



FORTYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag; - Hvor du modtager ordren. - Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange. - Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele. - Den først vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 

VARER UNDANTAGET FORTYDELSESRET Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: -Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. -Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. -Varer hvor plomberingen er brudt. -Varer der forringes eller forældes hurtigt. 


RETURNERING/OMBYTTE

Ombytte/Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Pakken skal fremsendes med udlevering på adressen. Bemærk at vi ikke afhenter forsendelser der bliver sendt til pakkeshops eller forsendelser sendt pr. efterkrav. For din egen sikkerheds skyld, er det en fordel at sende forsendelsen med Track and Trace, da du som kunde bærer ansvaret for at returneringen når frem til os. Varen skal sendes til: 
Zheng Qi IVS Vardevej 95 6880 Tarm 
Bemærk! Der er mulighed for salg, ombytning eller returnering på adressen. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om, at du ønsker at brug din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@zhengqiklinik.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

VARENS STAND VED RETURNERING Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.



TILBAGEBETALNING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med den pågældende ordre, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbs refunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 


COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

 

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her

 

 

Privatlivspolitik for Zheng Qi IVS

I vores Privatlivspolitik for Zheng Qi IVS finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

 

 1. Generelt

1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos Zheng Qi IVS, eller når du besøger vores webshops.

 

 2. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

Zheng Qi IVS
Vardevej 95
6880 Tarm
CVR: 35815287


2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, kan du rette henvendelse på info@zhengqiklinik.dk.

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Zheng Qi IVS. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. email med nyhedsbreve og tilbud. Vi har registreret din email og oplysninger om dine køb hos os, indtil de ikke længere er relevante. I praksis vil det sige, indtil du gør os opmærksom på at du ikke længere ønsker at modtage emails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores emails eller ved at kontakte os på info@zhengqiklinik.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Zheng Qi IVS har du indtastet eller videregivet en række oplysninger til brug for ordren.

  • Dit fornavn og efternavn
  • Evt dit firmanavn og cvr nummer
  • Din adresse, post nummer og by
  • Din email og telefon nummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • CPR-nummer

 

Vi registrerer desuden også din IP-adresse. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Disse personoplysninger benyttes ifm ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen gemmes i mindst 5 år. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dit køb.

Vi forbeholder os retten til at tage billeder og/eller video på vores kurser, workshops, uddannelser, holdtræning og lign. Disse kan blive brugt til reklameformål for vores produkter og tilbud. Såfremt du ikke ønsker at der tages billeder og/eller video af dig, bedes du meddele dette til underviseren ved ankomst.

I forbindelse med din behandling/træning hos os noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for journalførelse. Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge. Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed. Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi har tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, men hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale. Videregivelse af helbredsoplysninger uden for Zheng Qi må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke, dette være til fx DANMARK eller et forsikringsselskab

 

Datasikkerhed

Vi behandler til enhver tid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Vi anvender 3. parter til behandling af:

  • betalingsoplysninger (Epay)
  • nyhedsbreve via e-mail (MailChimp)
  • tilmelding til nyhedsbrev (Shopify)
  • refusion fra Sygesikringen Danmark

 


Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Du finder kontakt information nederst på siden.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. Du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændringer eller oplysninger i almindeligt format, er du også meget velkommen til at skrive til os på info@zhengqiklinik.dk.

Ønsker du ikke længere at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også give os besked på info@zhengqiklinik.dk.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbreve og tilbud på din email, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i det enkelte nyhedsbrev.

Ønsker du at klage over Zheng Qi’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se yderligere information på datatilsynet.dk.

 

Cookies

Vores website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil der gemmes på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

 

  1. part med adgang til at sætte cookies
  • Google Analytics
  • Facebook

 
 

Copyright

Alle fotos på Zhengqishop.dk er copyright beskyttet og må ikke kopieres eller bruges uden skriftlig tilladelse.

Stjæl ikke vores fotos, det kan blive dyrt

Stjæl ikke vores fotos, for så kommer der brev fra vores advokat om copyright overtrædelse. Det er nemt for os at dokumentere at et foto er vores, da vi har original filen.

Vores fotos har et vandmærke der gør det nemt at dokumentere vores ophavsret. Vandmærket er diskret, men kan tydeligt ses med et filter.

Vi kommer også efter dig selvom du bruger fotoet på en udenlandsk hjemmeside.

 

 

Prisgaranti

ZHENGQISHOP.dk tilstræber at sikre dig den bedste pris på alle varer, du finder i vores katalog.

 

For at sikre fair sammenligning skal prisen vi matcher opfylde disse enkle krav inden du kontakter os via info@zhengqishop.dk

 

Varen på Zhengqishop.dk skal være markeret med prisgaranti ikonet.

Varen skal være på lager i butikken vi matcher Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

Der skal foreligge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være i form af link eller lignende.

Hvis de varer du køber hos Zhengqishop.dk er inklusiv levering, matcher vi altid varens pris + levering hvis dette opkræves særskilt. Vi matcher det tilbud du har fundet på en anden butik. Kræver dette tilbud at varen afhentes, så matcher vi prisen til afhentning på vores eget hovedlager på Vardevej 95, 6880 Tarm, og er prisen leveret, så matcher vi prisen inklusive levering.

Prisgarantien gælder varer der reelt er tilgængelige, og dermed ikke, ved kø-tilbud, bundle-tilbud, kampagne, rabatkoder og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid, 1 stk. pr kunde og lign. Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver medlemsskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.

Da prisgaranti er en service der udbydes til privat-kunder, er dette forbeholdt til ét styk pr. kunde og matches herefter.

 

Skulle du mod forventning finde samme vare på lager til en lavere pris i en dansk butikskæde eller større dansk onlinebutik, matcher vi prisen på varen for dig. For at kunne købe varen til den lavere pris skal du kontakte vores via info@zhengqiklikin.dk før du afgiver din ordre. Vi skal bruge dokumentation for prisen før prisgarantien kan udnyttes.

 

Finder du indenfor 3 dage efter varens afsendelse varen billigere efter ovenstående kriterier, så kan du få differencen refunderet. Du kontakter blot Zheng Qi Shop, så ordner vi det for dig.

Nyhedsbrev