Døjer du med ømme fødder, hård hud og generel ømhed i fødder og led?

SÅ KIG PÅ VORES TILBUD PÅ ZQ7 FODMASSAGEAPPARAT!

Dette tilbud udløber den 22/5/2022

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Generelle oplysninger

Følgende handelsbetingelser vedrører salg og tilbud af produkter på hjemmesiden www.ZhengqiShop.dk, som ejes og drives af:

Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

CVR Nr.: 35815287

Nørregade 17 B, 9000 Aalborg

support@zhengqishop.dk


Telefon: 40 48 01 87

 

Priser

Hos Zhengqishop.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Zhengqishop.dk modtager betaling med Mobilepay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og inklusiv moms.

Er I en offentlig virksomhed skal jeres ordre sendes direkte til os via e-mail, oplys venligst EAN-nummer. For yderligere information kontakt vores support på e-mail.

 

Levering

Zhengqishop.dk tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 12:00, den efterfølgende hverdag. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag. Undtaget er varer, der har en længere leveringstid jvf. produktsiden her på Zhengqishop.dk. Leveringsomkostninger beregnes når ordren er placeret. Du vil have mulighed for at annullere din ordre på dette stadie af bestillingsprocessen.

Ved ordrer over 499,- inkl. moms til private er der gratis levering.

Ved ordrer over kr. 1.800,- inkl. moms til erhverv leveres fragtfrit til erhvervsadresse i Danmark (Grønland og Færøerne er ikke omfattet af fragtfri levering)

Reklamationsret

I tilfælde af at varen er beskadiget ved modtagelsen, så kontakt os hurtigst muligt via support@zhengqishop.dk for nærmere information om, hvorledes du skal forholde dig.

Når du handler hos Zhengqishop.dk som forbruger (privatkøb), har du 24 måneders reklamationsret, og som erhvervskunde (virksomhedskunde) har du 12 måneders reklamationsret. Alt efter den konkrete situation betyder det, at du kan få defekte produkter repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene retur. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, som kan have medført fejlen.

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Zheng Qi by Grace Acosta ApS dækker returneringsomkostninger ved en reklamation i form af et returlabel som bliver sendt til din e-mail adresse. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse.

Hvornår dækker reklamationsretten ikke

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen f.eks skyldes slitage, ukorrekt brug (f.eks i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (f.eks lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt). I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne i forbindelse med undersøgelse af produktet samt en eventuel reparation.



Undersøgelsesgebyr

I forbindelse med undersøgelse af dit produkt har Zheng Qi by Grace Acosta ApS. ret til at opkræve et undersøgelsesgebyr, såfremt fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten (jvf. ovenstående). Størrelsen på gebyret afhænger af hvilket produkt, der er tale om. Undersøgelsesgebyr er på 500 kr. eller dog maksimalt hvad varen kostede fra ny.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil det aftalte beløb overføres til det kreditkort du brugte ved købet.



Fortrydelsesret

Fortryder du købet skal du inden 14 dage fra modtagelsen meddele det via e-mail til support@zhengqishop.dk I meddelelsen skal du gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Når du returnerer varen (senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at anvende din fortrydelsesret), har du pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Ønsker du fuld kreditering af købssummen skal varen være i ubrugt stand samt i original og ubeskadiget emballage. Er varen taget i brug eller behandlet således, at der forekommer en værdiforringelse, vil værdiforringelsen og håndteringsomkostningerne blive modregnet købssummen. Værdiforringelsen vurder Afslutningsprofiler.dk individuelt.

Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varen. Returnering sker for din risiko. Returprodukter skal du sende til Zheng Qi by Grace Acosta ApS. (Nørregade 17 B, 9000 Aalborg). Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Ovenstående betingelser er i overensstemmelse med reglerne for fjernsalg til private. Erhvervskunder har i følge loven ikke fortrydelsesret. 


Varer undtaget fortrydelsesret 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: -Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efter leveringen, f. eks. holdningsveste, mundbind og filtrer til mundbind. - Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. -Varer hvor plomberingen er brudt. -Varer der forringes eller forældes hurtigt. 


Varens stand ved returnering 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. For at få hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.



Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med den pågældende ordre, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbs refunderingen, indtil vi har modtaget returvaren medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 


Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. 

 

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. 

 

Privatlivspolitik for Zheng Qi By Grace Acosta ApS

I vores Privatlivspolitik for Zheng Qi by Grace Acosta ApS finder du hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi som dataansvarlig organisation bruger dem til.

 

 1. Generelt

1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os og/eller som vi indsamler om dig når du er kunde hos Zheng Qi by Grace Acosta ApS. eller når du besøger vores webshops.

 

 2. Dataansvarlig

2.1. De dataansvarlige organisationer for behandling af dine personoplysninger er:

Zheng Qi By Grace Acosta ApS.

Nørregade 17 B, 9000 Aalborg
CVR: 35815287


2.2. Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, kan du rette henvendelse på support@zhengqishop.dk

2.4. Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger, mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Zheng Qi by Grace Aps. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

  

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi har registreret din e-mail adresse, dit navn og oplysninger om dine køb hos os indtil de ikke længere er relevante. I praksis vil det sige, indtil du gør os opmærksom på at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på support@zhengqishop.dk  og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Zheng Qi By Grace Acosta ApS. har du indtastet eller videregivet en række oplysninger til brug for ordren.

  • Dit fornavn og efternavn
  • Evt. dit firmanavn og cvr nummer
  • Din adresse, post nummer og by
  • Din e-mail og telefon nummer
  • Dine betalings oplysninger

Vi registrerer desuden også din IP-adresse. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Disse personoplysninger benyttes ifm. ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale der skal, ifølge lovgivningen gemmes i mindst 5 år. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma med henblik på levering af dit køb.

Datasikkerhed

Vi behandler til enhver tid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Vi anvender 3. parter til behandling af:

  • Betalingsoplysninger (Epay)
  • Nyhedsbreve via e-mail (MailChimp)
  • Tilmelding til nyhedsbrev (Shopify)
  • Fefusion fra Sygesikringen Danmark

 

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Du finder kontakt information nederst på siden.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige. Du har ret til at få udleveret oplysningerne. Har du ønsker om ændringer eller oplysninger i almindelighed, er du også meget velkommen til at skrive til os på support@zhengqishop.dk

Ønsker du ikke længere at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også give os besked på support@zhengqishop.dk.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til modtagelse af nyhedsbreve og tilbud på e-mail, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i det enkelte nyhedsbrev.

Ønsker du at klage over Zheng Qi’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se yderligere information på datatilsynet.dk.

 

Cookies

Vores website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil der gemmes på din computer eller. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

 3. part med adgang til at sætte cookies

  • Google Analytics
  • Facebook

  

Prisgaranti

Zhengqishop.dk tilstræber at sikre dig den bedste pris på alle varer, du finder i vores katalog.

For at sikre fair sammenligning skal prisen vi matcher opfylde disse enkle krav inden du kontakter os via support@zhengqishop.dk:

* Varen på Zhengqishop.dk skal være markeret med prisgaranti ikonet.

* Varen skal være på lager i butikken vi matcher. Prisgarantien omfatter udelukkende varer omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.

* Der skal foreligge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være i form af link eller lignende.

Hvis de varer du køber hos Zhengqishop.dk er inklusiv levering, matcher vi altid varens pris + levering hvis dette opkræves særskilt. Vi matcher det tilbud du har fundet på en anden butik. Kræver dette tilbud at varen afhentes, så matcher vi prisen til afhentning på vores eget hovedlager på Nørregade 17 B, 9000 Aalborg SV, og er prisen leveret, så matcher vi prisen inklusive levering.

Prisgarantien gælder varer der reelt er tilgængelige, og dermed ikke, ved kø-tilbud, bundle-tilbud, kampagne, rabatkoder og/eller ved tilbud med begrænsede antal/tid, 1 stk. pr kunde og lign. Prisgarantien gælder ikke tilbud der kræver medlemskab såsom en indkøbsforening eller nogen form betaling for at få adgang til tilbuddet.

Da prisgaranti er en service der udbydes til privat kunder, er dette forbeholdt til ét styk pr. kunde og matches herefter. 

Skulle du mod forventning finde samme vare på lager til en lavere pris i en dansk butikskæde eller større dansk onlinebutik, matcher vi prisen på varen for dig. For at kunne købe varen til den lavere pris skal du kontakte vores via info@zhengqiklikin.dk før du afgiver din ordre. Vi skal bruge dokumentation for prisen før prisgarantien kan udnyttes.

Finder du indenfor 3 dage efter varens afsendelse varen billigere efter ovenstående kriterier, så kan du få differencen refunderet. Du kontakter blot Zheng Qi Shop, så ordner vi det for dig.

Bare føjet til din ønskeliste:
Du har lige føjet dette produkt til indkøbskurven: