Jeg forestiller mig, at flere af jer, som jeg, er trætte af at høre om ”corona” eller være bange for, at man kan blive smittet på gaden og syntes det bare er træls at høre om i morgen kommer nye der muligvis nye ”corona restriktioner”.

I går var min mand og jeg forbi et par venner. Vores ven fortalte, at han var træt at ordet ”Corona” og at på hans arbejde, havde ham og hans kolleger lavet en aftale. Aftalen de havde lavet var, at de havde lovet hinanden, ikke at nævne ordet "corona " når de var på arbejde. Samt at de ikke måtte forsøge, at bruge #corona” som en undskyldning, for ikke at udføre deres mål med salg og aftaler.  Fordi når man snakker kun om alt går galt, så går det galt i den sidste ende.

Da jeg hørte ham fortælle dette, så fortalte det mig i hovedet, at det er nemlig var en god holdning at havde og at jeg skal huske, at lære den holdning til mig selv, hvis jeg en dag har intentionen om at skyde mig bag en undskyldning for, at lindre min frustration over noget ikke er, så positivt som jeg oplever det. Fordi når man kun samler upraktiske tanker og negative holdninger, så bliver alt pludselig også dårligt.

I det jeg var i mine egen tanker, kunne jeg høre ”Pigen” hans kæreste med en blid stemme og hun prøvede, at sige noget. Så kiggede jeg op på hende og kunne se, at hun bærer deres baby i armene og deres lille dreng sidder ved siden af. Så siger hun, at hun har set dette ”Termometer til panden”, som jeg sælger på min webshop og at den er hun interesseret i. Så jeg ville selvfølgelig fortælle hende om produktet, at apparatet havde infrarød scanning og det kun tager 1 sek., at måle temperaturen og ydermere er det kontaktfri og har multi-funktion, fordi man kan måle temperaturen på børn, babyer, voksne, mad eller et værelse, m.m.

Så siger hun til mig, at det var godt nok smart! Jeg vil gerne købe den, fordi så jeg skal ikke lide mere med mine børn, når de er syge og deres temperatur skal heller ikke måles under armen eller ind i numsen længere. Vi kan selv tjekke vores temperatur meget hurtigt, hvis vi er i tvivl om vi har feber eller måske er blevet smittet. Så smilede jeg, fordi jeg fik den gode fornemmelse i kroppen af, at jeg nemlig kan dække hendes/deres behov.

Pludselig kommer jeg i tanke om, at min mand i går, spurgte mig om hvor det nye termometer jeg havde bestilt hjem var, fordi han ville lige tjekke vores hunds (Summer) temperatur, fordi de sidste par dage, havde hun ikke spist op og så kunne det være hun var blevet syg eller måske havde feber. Han målet hendes temperatur og fik hurtigt svar på, at hun ikke var syg. Vi formodede, at det nok skyldtes flytning og masser af nye omgivelser omkring hende og nu spiser hun igen, så det var bare en lille periode, vores hund havde fået.

Så husker jeg pludseligt, at enten jeg eller min mand har bruget det gamle digitale termometer, som vi har haft i et skab i snart 10 år, for selvom det ”gamle termometer” vi har ikke er ret stort, så er det bare upraktisk og hverken min mand eller jeg gider bruge 5 minutter på, at have et termometer i munden, for så bagefter skulle vaske det. Det er både et spørgsmål og hvad der er praktisk og hygiejnisk på samme tid. 

Men det var i sidste uge, vi fik ”Termometer til panden” hjem til shoppen og vi har allerede brugt det 5 gange nu og det har været helt uden at være syg åbenbart, men bare for en sikkerheds skyld. 

Nåh, hvorfor fortæller jeg dig denne historie til dig? Det er fordi gennem den, bliver jeg opmærksom på en praktisk refleksion, til disse tilbuds perioder der er forude.

Bedre at, man har et godt grundlag for et køb end man køber hvad som helst, ellers kan det hurtigt blive svært at undgå mange af de impulsive køb der i disse festlige måneder er mulighed for at komme ud for.

Et impulsivt køb til Black Friday og Jul, der kan fylde vores hjem med alle mulige upraktiske ting ”som vi fik på et godt tilbud” men der måske endda hang/lå på en bøjle/hylde i skabet, fyldt med støv fordi det aldrig rigtig blev brugt eller man havde glemt man havde det.

Ting der bliver købt impulsivt dvs. kun for at prøve at lindre den emotionelle smerte/behov, men som i sidste ende er genstande, som man slet ikke behov for eller lysten til at bruge det, fordi det måske er upraktisk og muligvis besværligt at bruge, men i købstidspunktet, mener man det er et ganske godt køb, men viser sig at det slet ikke er så godt et køb alligevel.

Derfor jeg tillader mig at forslå dig at være opmærksom på 2 afgørende spørgsmål, når du skal på jagt efter en/et god vare/produkt. 

Er der praktisk at bruge?

Er det nemt at vedligeholde/rengøre?

At købe på tilbud og rabatter kan være sjovt og give gode besparelser, hvis man har kontrol og fokus på at man virkeligt har behov for det ellers kan det også virker, som en pille eller et skud adrenalin og serotonin i blodet, for følelsesmæssig bedøvelse og angst- lindring, med ubehagelig bivirkninger bagefter. 

Køb et produkt, der giver mening og Nyd din Black Friday! 🖤

Det bedste hilsner

Grace Acosta Andersen

 

26/11/2020

Af Grace Paulina Andersen 0 kommentar

Sammenligning:

Visa Mastercard

Efterlad en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Bare føjet til din ønskeliste:
Du har lige føjet dette produkt til indkøbskurven: